Kjøpsvilkår

SUPPORT OG KJØPSHJELP

 

Kontakt oss

ØVESTAD STYLING

Adresse: Evjeløkka 3 , 1661 Rolsvøy

Org.nr: 918161252

Kundeservice: send mail til hei@ministjerner.no eller bruk kontakt skjema.

 

Kundeinfo

Opplysninger du gir til oss vil ikke bli gitt videre og er bare tilgjengelig for personer knyttet til oss. Du kan når som helst be om at opplysninger om deg slettes. I Forbindelse med bestillingen, godtar du at vi lagrer og bruker informasjonen din. Vi gjør dette for å oppfylle våre forpliktelser overfor deg. Vi dokumenterer også all kommunikasjon vi har med deg via e-post, for å kunne tilby tjenesten som du forventer av oss.

 

Sikker betaling

 

Hvem kan handle på nett?

For å kunne handle på nett hos oss må du være minimum 15 år. Er du under 15 år må du få en myndig person til å bestille for deg.

Dersom du ønsker å handle på kreditt må du være over 18 år.

Trygt kjøp

Vi har som mål å ha den absolutt beste sikkerhet rundt salg på internett, håndtering av personopplysninger og betaling. Vi har derfor tilpasset vår virksomhet til kravene norske myndigheter, gjennom distansehandel Norge, har satt for trygg internett handel.

Betaling

Vi benytter Bambora og Paypal i vår nettbutikk, som betyr at du kan velge mellom å betale med VISA/bankkort og faktura betaling. Ditt kort vil bli belastet når din pakke er sendt fra oss.

Moms på 25% inngår i alle priser. Ingen andre avgifter enn det som står på totalsum i kassen ved kjøp-

Alle våre priser er oppgitt i Norske kroner.

 

LEVERINGS BETINGELSER

 

Leveringstid

De fleste varer du ser i nettbutikken vår er på lager. Normalt pakkes og sendes disse ut første arbeidsdag etter vi har mottatt din bestilling. En forsendelse tar vanligvis 2-4 virkedager.

Frakt og gebyr

Alle våre forsendelser går med Bring og Helt Hjem.

Dersom vi ikke kan levere hele din bestilling komplett tar vi kontakt med deg før vi sender ut.

Uavhentede pakker

Hentefrist for pakker er 14 dager. Om den ikke hentes innen da sendes den automatisk tilbake til oss. Du vil da få en annmerkning i kunderegistreret, som innebærer at du ikke kan foreta nye bestillinger. For å løse opp denne sperren må du ta kontakt med oss.

Når du har bestilt varen til deg får du første en hentemelding. Om du da ikke henter varen får du en purring. Henter du fortsatt ikke varen etter purring fakturer vi deg til dekning av våre kostnader til porto, oppkravsgebyr, returporto og merarbeid.

Retur av varer - Angrerett

Med unntakt av spesialbestilte varer har du 14 dagers angrefrist på varer kjøpt i vår nettbutikk. Du belaster selv returfrakt om du benytter angreretten. Har du mottatt feil vare eller varer med feil sender vi deg nytt uten kostnader for deg.

Varer som er spesial bestilt tas ikke i retur. Vennligst ikke send returvarer i oppkrav. Disse blir ikke hentet ut.

Klagefrister

1. Feil ved leveranse

Hvis du mottar et defekt eller et feil levert produkt, ta kontakt på mail. Du bør ta kontakt så snart som mulig og ikke senere enn 1 måneder etter levering.

Etter at vi har mottatt din klage vil du få svar med innstruksjon om hvordan varen skal returneres.

2. Feil under garanti tiden.

Vi garanterer at varene du har bestilt er fri for produksjonsfeil i to år, eller i løpet av garanti perioden for produktet(fra levering). Oppstår det feil ved ditt produkt i løpet av garanti perioden kan du ta kontakt på mail eller på kontakt skjema. Kundeservice vil gi deg informasjon om hvordan du skal gå videre med din reklamasjon.

3. Reklamasjon

Melding om feil må meddeles innen rimelig tid fra du oppdaget eller burde ha oppdaget feilen. Reklamasjonsretten for et produkt opphører under alle omstendingheter etter tre år.

Ved en eventuell tvist følger vi forbrukerrådets retningslinjer for reklamasjons saker!